nov 16, 2017

Lansare de carte | The Golden Book of Romanian Public Relations, 21 noiembrie a.c.


Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA vă invită marți, pe 21 noiembrie, de la ora 17:00, la evenimentul de lansare a cărții ”The Golden Book of Romanian Public Relations”, ce va avea loc la Librăria Cărturești Carusel, de pe strada Lipscani, nr. 55.

Cartea "The Golden Book of Romanian Public Relations" reprezintă primul demers colaborativ de anvergură al industriei locale de relaţii publice.

Printre invitați se numără Dana Oancea, Președinte Forum for International Communications, Aneta Bogdan, Managing Partner la Brandient și Cătălin Teniță, Fondator Zelist și Managing Partner la TreeWorks.

Structurată în 18 arii de expertiză, cartea "The Golden Book of Romanian Public Relations" recuperează și oferă publicului cazuistică locală din ultimii 15 ani și adaugă, în același timp, o colecție extinsă de idei și opinii despre practica actuală și viitorul profesiei de relații publice.

În alcătuirea acestui volum au fost implicați nu mai puțini de 54 de editorialiști, practicieni în comunicare, din domenii dintre cele mai diverse, fapt ce conferă volumului anvergura unui adevărat manual practic și un companion în analiza și studiul practicii locale de relații publice.

Volumul este deschis de condeiul a doi distinși autori consacrați - James E. Grunig, profesor emerit al Universității Maryland, și Aneta Bogdan, un nume de referință în brandingul românesc.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de FB, aici.

 

 

 

Vezi toate ştirile